Swedish Animal Aid

Alla djur har rätt till ett hem

Kampanjer - projekt


Vi har från januari 2020 kontinuerliga kastreringskampanjer där vi sponsrar kastreringar för de människor som har djur men inte pengar till kastrering. Rumänien har ett helt annat tänk när det gäller husdjur. Många rumäner släpper fritt ut sina hundar/katter på gatan, det föds snabbt nya valpar och kattungar. Det är dessa valpar/kattungar som sedan blir dumpade på olika ställen och som i sin tur får nya ungar.
Det är som ett ekorrhjul!
Med en kastrering stoppar man detta hjulet effektivt och för evigt. En kastrering kostar 22 euro för hund och 18 euro för katt enligt avtal med vår veterinär Andrei Tudor i staden Piatra Neamt. Belägen i sydöstra Rumänien vilket är en mycket fattig del av Rumänien.

valpar ökning på år

Pågående projekt

Insamling av mat, både till hund och katt, lakan, handdukar, koppel, halsband och allt annat. Vi har en transportlänk som vi redovisar i "Grupp för Swedish Animal Aid" via foton från transport.


Pågående kampanj i staden Roman med 100 kastreringar. Redovisas kontinuerligt i gruppen https://www.facebook.com/groups/382032245590073/

Tryck här för att se platserna där vi har och har haft våra kampanjer.

Ditt bidra är viktigt!
Bli månadsgivare idag!
Bankgiro 737-5090 eller
Bankkonto 8150-5 693 789 428-2

Avslutad kampanj


kampanj

kampanj

kampanj

kampanj oktober

kampanj augusti

kampanj juni

kampanj maj

kampanj april

Salvati Animalele
9 oktober 2018

Efter 4 dagars hårt arbete, från morgon till sen kväll, kan vi avsluta vår kampanj.
Totalt blev 221 djur kastrerade, 87 tikar, 24 hanhundar och 110 katter.
Vi är mycket glada över att responsen har varit så bra, särskilt i byarna.
Vi tackar stadshuset i Farcasa, särskilt borgmästare John Stejeran, kommunalrådet Claudiu Marinca, veterinär Hojda Raul, Simone och Sandu som organiserade kampanjen samt lobbade för att kampanjen skulle bli en framgång.

Tack till teamet av veterinärer på RED VETS-PET CLINIC, (www.facebook.com/redvets/?ref=br_rs). Som vanligt har de varit mycket professionella och engagerade. Vi tackar också våra sponsorer, utan dem hade vi inte kunde ha åstadkommit detta! Totalt har detta team, i 3 olika kampanjer under 2018, kastrerat totalt 489 djur. Vi ska definitivt fortsätta nästa år.

Danke PetCrew e.V., Ein Herz für Streuner e.V., Swedish Animal Aid, Schicksalspfoten e.V. !


projekt personal
projekt ambulans