Swedish Animal Aid

Alla djur har rätt till ett hem

Kampanjer - projekt

Vi har tillsvidare pausat alla kampanjer och projekt i avvaktan på nya beslut från nya styrelsen.

Vi har från januari 2020 kontinuerliga kastreringskampanjer där vi sponsrar kastreringar för de människor som har djur men inte pengar till kastrering. Rumänien har ett helt annat tänk när det gäller husdjur. Många rumäner släpper fritt ut sina hundar/katter på gatan, det föds snabbt nya valpar och kattungar. Det är dessa valpar/kattungar som sedan blir dumpade på olika ställen och som i sin tur får nya ungar.
Det är som ett ekorrhjul! Med en kastrering stoppar man detta hjulet effektivt och för evigt. En kastrering kostar ca 230 sek för hund, ca 150 sek för en honkatt och ca 100 sek för hankatt enligt avtal med våra veterinärer Andrei Tudor i staden Piatra Neamt, Andrei Lungu i staden Roman och Raluca Davidov i en by nära Piatra neamt. Området är beläget i sydöstra Rumänien vilket är en mycket fattig del av Rumänien.
valpar stege

Pågående projekt

Insamling av mat, både till hund och katt, lakan, handdukar, koppel, halsband och allt annat.
Vi har en transportlänk som vi redovisar i Grupp för Swedish Animal Aid via foton från transport.

Tryck här för att se platserna där vi har och har haft våra kampanjer.

Insamling av både djurmat, saker och kläder till fattiga familjer.
Allt redovisas med foton i FB-gruppen Swedish Animal Aid grupp

lastpall med mat och kläder
lastpall hundmat

Kaxholmen 2022-10-27

Vår mobilia veterinärklinik är nu godkänd av myndigheterna.

Kaxholmen 2022-05-05

Vår fina mobila veterinärklinik börjar ta form invändigt.

Kaxholmen 2022-02-16

Vi har fått in nya bilder från renoveringen av vår mobila veterinärklinik.

Kaxholmen 2021-12-06

Bilen som ska bli till en mobil veterinärklinik är nu på plats i Rumänien. Vårt mål är att få den färdig i mars månad 2022. Därefter kommer den att användas av flera veterinärer i Neamt County, Rumänien. Detta för att utnyttja den så effektivt som möjligt och nå så många djur som möjligt.

Vi har fått en grundplåt för ombyggnationen från Svenska Djurskyddsföreningen vilket vi är mycket stolta för. Vi behöver dock få in mer donationer till bilen. Nedan finns alla uppgifter om ni vill donera, märk med Mobil.Vet.klinik.

Vi kommer att uppdatera er med foton.
Vår revisor kommer att hålla kontrollen på alla kostnader.

Med en kastrering stoppar man detta hjulet effektivt och för evigt. En kastrering kostar ca 230 sek för hund, ca 150 sek för en honkatt och ca 100 sek för hankatt enligt avtal med våra veterinärer Andrei Tudor i staden Piatra Neamt, Andrei Lungu i staden Roman och Raluca Davidov i en by nära Piatra neamt. Området är beläget i sydöstra Rumänien vilket är en mycket fattig del av Rumänien.

Hjälp oss hjälpa utsatta djur i Rumänien!

Ditt bidra är viktigt!
Bankgiro 737-5090
Bankkonto 8150-5 693 789 428-2​
hundvalp

Avslutade Projekt

Projekt 2

Under år 2022 kommer vi att delta i ett extra projekt med kastreringar. Projektet sker i samråd med Borgmästaren i staden/kommunen Drăgănești judetul( = län) Prahova som ligger nära Bukarest, se karta.
Det har beräknats att det inom området finns ca 600 löshundar. Borgmästaren kommer att betala kastreringen för 400 hundar och Swedish Animal Aid har åtagit sig att betala för 200 kastreringar. Detta motsvarar en summa på 50 000 kr.

Vi behöver sponsorer till detta projekt. Doneras mer än 10 000 kr lägger vi upp er och ert företag på första sidan på vår hemsida https://swedishanimalaid.se som ett tack för stöd.

Vi har hittills fått in följande belopp:
10 000 kr från:
1. Stockholmshundarna

Hunddagis i Stockholm. FB:sida

2. Anne Sillanpää och Mats Gädda på Yttertak Vest AB

3. Djurskyddet Westra Wermland
Deras donation ska användas till kastreringar. 

Deras FB:sida

4. Gatuhundarnas Rätt till Liv
Deras donation ska användas till kastreringar.

Deras FB:sida

Vill du och/eller ditt företag bidra?
Kontakta oss på mail: swedishanimalaid@gmail.com

Med vänliga hälsningar
Cecilia To,
Ordföranden i Swedish Animal Aid

Avslutad kampanj

Salvati Animalele
9 oktober 2018

Efter 4 dagars hårt arbete, från morgon till sen kväll, kan vi avsluta vår kampanj. Totalt blev 221 djur kastrerade, 87 tikar, 24 hanhundar och 110 katter. Vi är mycket glada över att responsen har varit så bra, särskilt i byarna.
Vi tackar stadshuset i Farcasa, särskilt borgmästare John Stejeran, kommunalrådet Claudiu Marinca, veterinär Hojda Raul, Simone och Sandu som organiserade kampanjen samt lobbade för att kampanjen skulle bli en framgång.

Tack till teamet av veterinärer på RED VETS-PET CLINIC, Som vanligt har de varit mycket professionella och engagerade. Vi tackar också våra sponsorer, utan dem hade vi inte kunde ha åstadkommit detta! Totalt har detta team, i 3 olika kampanjer under 2018, kastrerat totalt 489 djur.
Vi ska definitivt fortsätta nästa år.
Danke PetCrew e.V., Ein Herz für Streuner e.V., Swedish Animal Aid, Schicksalspfoten e.V. !
projekt personal
projekt ambulans
Translate »